BLOGGER TEMPLATES AND Friendster Layouts »

Τετάρτη 28 Απριλίου 2010

Πόλεμος στο Twitter για το Δήθεν AIDS της Lindsay Lohan‎

Τον κακό χαμό και τον πανικό έσπειραν μηνύματα του πατέρα της Lindsay Lohan στο Twitter, σύμφωνα με τα οποία η κόρη του είναι φορέας του AIDS...
«Είναι καιρός να μάθετε την αλήθεια... η κόρη μου πρέπει να μάθει να ζει με τον ιό του AIDS ως αποτέλεσμα των επιλογών της», έγραψε ο Michael Lohanκαι σόκαρε του πάντες.
Λίγο αργότερα, τα μηνύματα στο Twitter σβήστηκαν και έγινε λόγος για επίθεση από χάκερ. «Προσοχή: κάποιος μπήκε στη σελίδα μου στο Twitter. Όποιος κι αν είναι αυτός που έγραψε αυτό το αηδιαστικό πράγμα για την κόρη μου θα βρεθεί. Η δικηγόρος μου θα επικοινωνήσει με τις Aρχές για να μάθει ποιος είναι υπεύθυνος για αυτή την εγκληματική πράξη», έγραψε ο πατέρας της 23χρονης ηθοποιού.
Μάλιστα, ως υπεύθυνο της επίθεσης κατονόμασε τον γνωστό κουτσομπόλη του Hollywood, Perez Hilton. «Πέρεζ, σταμάτα να προκαλείς προβλήματα, είσαι αηδιαστικός. Η κόλαση σε περιμένει. Δεν έχεις πάρει ακόμα παρά μια γεύση από αυτή. Εσύ είσαι αυτός που είναι πολύ πιθανό να κολλήσει AIDS».
Το τελευταίο μήνυμα έφερε «πόλεμο» στο Twitter μεταξύ των δύο ανδρών, με τον Perez Hilton να κατηγορεί τον πατέρα της ηθοποιού ότι θέλησε να συμμαζέψει τα ασυμμάζευτα μετά την δήλωσή του για τον AIDS μιας και η κόρη του μπορούσε να ζητήσει να τον συλλάβουν.
Άλλωστε, οι σχέσεις της Lindsay με τον πατέρα της κάθε άλλο παρά σχέσεις αγάπης είναι.